Referenssit

Taffer Factory Shop

Suomalainen urheiluvälinevalmistaja Taffer Finland tarvitsi verkkokauppaansa brändiä edustavan ulkoasun. Myös verkkokaupan oletusteeman responsiivisuudessa oli parantamisen varaa. Verkkokaupan ulkoasu suunniteltiin ja toteutettiin MyCashflow-alustan ehdoin.

Uusi ulkoasu on saanut paljon kiitosta ja kauppa on käynyt erittäin hyvin. Ajan mittaan olemme tehneet pieniä uudistuksia ja parannuksia sivustoon.

kauppa.taffer.fi

Taffer verkkokauppa - MyCashflow teemakehitys

Taffer slider (gif)

Harvassa ovat Joonaksen tasoiset ammattilaiset! Miehen tekninen osaaminen sekä nopeus ovat aivan huippuluokkaa. Tätä vieläkin isommat kiitokset saavat sosiaaliset taidot, etenkin kyky tulkita mitä asiakas haluaa. Esimerkkinä suunnitellessamme uutta verkkokauppaamme, saimme Joonakselta tarkasteltavaksi layout-piirroksen. Kirjoitimme paperille ylös mitä muutoksia voisi harkita niin seuraavaan layouttiin ne olivatkin jo tulleet ilman että ehdimme niistä edes mainitsemaan!

Joonas on tällä hetkellä yrityksemme vakiokalustoa ja olemme käyttäneet hänen palveluitaan useammankin kerran. Luotettava tiimipelaaja, joka varmasti tekee oman osansa projektista kuin projektista. Suosituksia on jaettu ja jaetaan vastaisuudessakin!

Otto Rosti, Perustaja, Taffer Finland Oy