Palvelut Web-kehitys

Palvelut Verkkosivut

Web-kehitys

Käänny puoleeni, kun verkkopalvelu tai -sivusto tarvitsee parannuksia ulkoasuun ja käytettävyyteen. Lähes poikkeuksetta kaikki web-pohjaiset palvelut ja sivustot käyttävät HTML-merkkausta ja CSS-tyylejä rakenteen sekä ulkoasun määrittelyssä. Nämä teknologiat taipuvat käsissäni äärirajoilleen.

JavaScript puolella hallitsen hyvin jQueryn, jolla erilaiset DOM-manipulaatiot, animaatiot ja AJAX-kokonaisuudet voidaan toteuttaa vaivatta. Olen myös tutustunut nykyaikaisiin yhden sivun web-sovelluksiin (Single-page application).


Usein kysyttyä

Vastauksen saat näkyviin painamalla kysymystä.

Molemmat ovat äärimmäisen hyviä HTML5-pohjia. Minulle mieluisempi on Foundation, koska se sisältää kattavammat JS-komponentit. Tosin samaan hengenvetoon on todettava, että Foundationin JS-komponenteissa on usein pieniä bugeja. Bootstrapissä olen törmännyt bugeihin paljon harvemmin.

Ehdottamasti Sass. Tosin tässäkin merkitys on hyvin pieni. Molemmat ovat helposti käännettävissä toistensa formaattiin (Sass->Less. Less->Sass). Lopullisten tyylien kokoamiseen käytän mieluiten GULPia.