Muikku! Kuvaan kaikkea maan ja taivaan väliltä: muotokuvat, maisemat, tapahtumat ja juhlat. Muista myös ilmakuvaus, jota voidaan yhdistää perinteiseen kuvauskeikkaan.

Kuvauskeikat painottuvat Jyväskylä, Tampere, Helsinki akselille mutta tulen mielelläni vähän pidemmänkin matkan päähän kuvaamaan.

Kuvaamisen lisäksi minulta taipuu erinomaisesti kuvien monipuolinen jälkikäsittely. Peruskäsittely sisältyy kuvauskeikkojen hintaan. Erilliset kuvankäsittelytehtävät laskutan käsittelyn keston mukaan.


Kesä - muotokuva
Poika - muotokuva
Perhe - muotokuva
Laura - muotokuva
Maiju - muotokuva
Jerry - muotokuva
UMC - Ryhmäkuva

Muotokuvaus miljöössä

Miljöössä muotokuviin saa aitoa tunnelmaa. Miljöössä voidaan käyttää luovasti hyväksi vallitsevaa valaistusta. Tarvittaessa matkaan tarttuun salamat, joidenka avulla miljöön ja erityisesti kohteen valaisuun voidaan tuoda lisää vaihtoehtoja.


Huoneiston valokuvaus - olohuone ja keittiö

Huoneiston kuvaus

Kämppää myymässä? Tilaa asunnosta kuvat ammattilaiselta niin kauppakin käy sutjakammin.

Huoneiston valokuvaus - keittiö
Huoneiston valokuvaus - sauna

Vahtisieppo - luonto
Omakuva - revontulet
Luonto-  kielo
Maisema - linnunrata
Maisema - Hyyppäänvuori
Talvimaisema

Maisema- ja luontokuvaus

Minulla on alati kasvava kirjasto näyttäviä maisema- ja luotokuvia. Ota Suomen upeat maisemat ja luonto osaksi yrityksesi kuvastoa. Mieleenpainuvat ja uniikit kuvat auttavat viemään viestiä eteenpäin.


Usein kysyttyä

Vastauksen saat näkyviin painamalla kysymystä.

Tampereen seudulla (alle 30 km keskustasta) en peri matkakuluja. Yli 30km reissuilla matkakulut ovat 0,75 €/km + alv.

Molemmilla saa huikeita kuvia, mutta niin saa monella muullakin merkillä. Pääsääntöisesti käytän Canonin kameroita. Viimeaikoina on ollut suuri houkutus siirtyä käyttämään peilittömiä järjestelmäkameroita.

Riippuu pitkälti kuvasta. Peruskäsittelyyn kuuluu valotuksen ja valkotasapainon tarkistus. Toisinaan - esim. maisemakuvissa - innostun leikittelämään enemmän.

Toimitan kuvat tiedostonjako palvelun kautta. Saat linkin palveluun, josta voit ladata kuvat käyttöösi. Toteutan kuvat kahdessa kuvakoossa: täysikokoisina ja web-käyttöön pienennettyinä. Kuvaformaatti: jpg.