Palvelut - Käyttöliittymäsuunnittelu

Palvelut Graafinen suunnittelu

Käyttöliittymän suunnittelu

Käyttöliittymän suunnittelu on paljon muutakin kuin kivojen leiskojen piirtämistä. Hyvän käyttöliittymän suunnittelija ottaa ensisijaisesti huomioon kenelle ja mitä suunnitellaan. Tärkeää on myös huomioida, miten lopullinen käyttöliittymä tullaan toteuttamaan.

Minulta löytyy näkemystä ja kokemusta hyvien käyttöliittymien suunnittelusta. Otan jo suunnittelussa huomioon toteutusvaiheiden haasteet, jolloin lopullinen toteutus on nopeampi ja helpommin rakennettavissa. Kuuntelen myös asiakkaan toiveita tarkasti ja autan vaikeissa valinnoissa.


Usein kysyttyä

Vastauksen saat näkyviin painamalla kysymystä.

Rautalankamalli ei ota kantaa elementtien lopulliseen ulkoasuun eli väriin ja tyyliin, vaan keksittyy asetteluun ja elementtien välisiin suhteisiin. Layout-kuvassa taas pyritään mahdollisimman tarkasti kuvaamaan suunniteltavan kokonaisuuden lopullista ulkoasua.

Layout-kuvia tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen määrä. Verkkosivuja suunnitellessa yleensä riittää, että kuvat tehdään parista keskeisimmästä sivusta pienimmälle (eli puhelimelle) ja suurimmalle (eli työpöytä) näyttökoolle. Hyvä toteuttaja pystyy näiden pohjalta toteuttamaan myös tablettinäkymän tyylit.